Voordelen Zilveren Kruis voor bestaande én nieuwe leden


V-G-D heeft een tweejarig contract gesloten met Ziektekostenverzekeraar Zilveren Kruis.

Het Bestuur heeft de producten en de prijzen van diverse Ziektekostenverzekeraars bestudeerd en is tot de conclusie gekomen dat Zilveren Kruis een mooi en concurrerend aanbod heeft gedaan.

De premies van de grote verzekeraars verschillen niet veel maar Zilveren Kruis is van de vier grote verzekeraars  met het product Basis Zeker de goedkoopste.

Als VGD-lid profiteert u van kortingen die kunnen oplopen tot meer dan € 100 per jaar, of zelfs € 200 als u een meeverzekerde partner hebt. En dat voor een contributie van € 15 per jaar! En naast de korting krijgt u ook nog eens extra voorzieningen.

Op zk.nl/handel-aanvullend vindt u verdere informatie over de aanvullende verzekeringen voor VGD-leden. Klik op ZOEK UW COLLECTIVITEIT en vul vervolgens bij "Zoek uw werkgever etc" VGD in. Hierna kunt u uw gewenste verzekering kiezen en de premie berekenen.

In onderstaande berekening hebben wij voor u de premies en voordelen voor u als VGD-lid (althans de BasisZeker en 3 sterren aanvullend) op een rijtje gezet. Is uw partner ook meeverzekerd? Dan mag u de bedragen met 2 vermenigvuldigen!

De premie voor Basis Zeker zonder vrijwillig eigen risico bedraagt incl. 4% korting  € 126,19 per persoon per maand. Voor u en uw partner dus 2x € 126,19 = € 252,38. Een aanvullende verzekering met drie sterren kost € 34,56 per persoon per maand. Dit is incl. 10% korting op de aanvullende verzekering. Voor u en uw partner dus 2x € 34,56 = € 69,12!

Per jaar zijn de kosten per VGD-lid in dit voorbeeld: 12x 126,19 = 1514,28 plus 12x 34,56= 414,72 Totaal € 1929,00.

De BasisZeker verzekering en de aanvullende verzekering met 3 sterren is het meest gekozen.

Voor kinderen en volwassenen onder de 30 jaar gelden andere tarieven!

Bovenstaande bedragen zijn nog exclusief 1% korting bij betaling ineens en 10% op de tandartsverzekering. Is uw partner ook meeverzekerd? Dan mag u de voordelen met 2 vermenigvuldigen!

HIER ziet u alle mogelijkheden nog eens uitgelegd door Zilveren Kruis.

 

 Terug naar Zorg en welzijn