Al meer dan 40.000 handtekeningen voor de pensioenpetitie.


27-5-2019 De gezamenlijke petitie "Niet korten, wel indexeren. Geen pensioenakkoord zonder gepensioneerden" is inmiddels bijna 41.000 keer ondertekend. Voorwaar een prachtig resultaat. De planning was om de petitie a.s. dinsdag 28 mei aan de Tweede Kamer commissie van SZW aan te bieden maar de commissie heeft, in verband met de grootschalige staking van het openbaar op die dag, voorgesteld om de aanbieding een week later te doen plaatsvinden, op dinsdag 4 juni.

Dat aanbod hebben wij uiteraard dankbaar geaccepteerd en de verlengde termijn is tevens aanleiding om voor onszelf de lat een stukje hoger te leggen. Nu we een week extra erbij hebben, gaan we voor de 50.000 handtekeningen. Als we zien hoeveel handtekeningen er de laatste dagen weer zijn bijgekomen, moet dat mogelijk zijn!

Teken dus de petitie op Petities.nl of bezoek eerst voor uitgebreide informatie de website www.mijnpensioenpetitie.nl Op deze website staan doorklik links naar de petitie. Nodig familieleden, vrienden, kennissen en collega's uit om te tekenen. Het gaat ook om hun (toekomstig) pensioen!

Attentie: wanneer u in de petitie de drie vakjes naam, e-mailadres en woonplaats hebt en ingevuld en op "Ik onderteken deze petitie" heeft geklikt, ontvangt u in uw mailbox een bericht met daarin een zgn. bevestigingslink. Die link moet u nog even aanklikken om uw ondertekening definitief te maken. 

Bron: Nieuwsbrief NVOG Terug naar Pensioenen